Show simple item record

dc.contributor.authorNordin, Elsa, 1917-en
dc.date.accessioned2008-08-11T09:55:03Z
dc.date.available2008-08-11T09:55:03Z
dc.date.issued1992en
dc.identifier.isbn91-7346-245-4en
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/13307
dc.subjectPedagogisk Metodik Hem Hushåll Sverige Grundskolanen
dc.subjectMat Drycken
dc.titleKunskaper och uppfattningar om maten och dess funktioner i kroppen : kombinerad enkät- och intervjustudie i grundskolans årskurser 3, 6 och 9 = [Knowledge and conceptions of food and its functions in the body : a combined questionnaire and interview studyen
dc.typeTexten
dc.type.svepDoctoral thesisen
dc.gup.originGöteborgs universitet/University of Gothenburgeng
dc.gup.departmentPedagogiken
dc.gup.dissdbid3391en
dc.gup.dissdb-impressumGöteborg: Acta Universitatis Gothoburgensis, 1992en
dc.gup.dissdb-fakultetSF


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record