dc.contributor.author | Nordin, Elsa, 1917- | en |
dc.date.accessioned | 2008-08-11T09:55:03Z | |
dc.date.available | 2008-08-11T09:55:03Z | |
dc.date.issued | 1992 | en |
dc.identifier.isbn | 91-7346-245-4 | en |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/13307 | |
dc.subject | Pedagogisk Metodik Hem Hushåll Sverige Grundskolan | en |
dc.subject | Mat Dryck | en |
dc.title | Kunskaper och uppfattningar om maten och dess funktioner i kroppen : kombinerad enkät- och intervjustudie i grundskolans årskurser 3, 6 och 9 = [Knowledge and conceptions of food and its functions in the body : a combined questionnaire and interview study | en |
dc.type | Text | en |
dc.type.svep | Doctoral thesis | en |
dc.gup.origin | Göteborgs universitet/University of Gothenburg | eng |
dc.gup.department | Pedagogik | en |
dc.gup.dissdbid | 3391 | en |
dc.gup.dissdb-impressum | Göteborg: Acta Universitatis Gothoburgensis, 1992 | en |
dc.gup.dissdb-fakultet | SF | |