dc.contributor.author | Gustafsson, Kerstin | |
dc.date.accessioned | 2008-09-05T13:56:33Z | |
dc.date.available | 2008-09-05T13:56:33Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/17789 | |
dc.description.abstract | Kerstin Gustafsson ser i sin forskning att samhällets insatser är en viktig förutsättning för att äldre funktionshindrade skall kunna fortsätta att laga sin mat hemma. Anpassningen skall fokusera på vad man klarar i stället för vad man inte klarar. De som fick hjälp med sina lagade måltider, köpte färdiglagad mat i affären eller hade "matlådan" från kommunen fick bättre lagade måltider och hade därigenom ett bättre näringsintag | en |
dc.language.iso | swe | en |
dc.relation.ispartofseries | Tematiska rum | en |
dc.relation.ispartofseries | Näring och ätande | en |
dc.title | Äldre och ätande i hemmiljö | en |
dc.type | Text | en |
dc.type.svep | article, other scientific | en |