Show simple item record

dc.contributor.authorHeikkilä, Hanna
dc.contributor.authorSvensson, Åsa
dc.date.accessioned2010-08-18T11:26:53Z
dc.date.available2010-08-18T11:26:53Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.issn1653-7491
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/23174
dc.description.abstractUtvärderingen gäller Västra Götalandsregionens insatser i det så kallade 7-miljonersprojektet för att öka andelen ekologiska livsmedel i de egna verksamheterna. Projektet som löpte 2002 - 2006 innebar främst att storköken på sjukhus, folkhögskolor, naturbruksgymnasier med flera fick ersättning för merkostnader vid inköp av ekologiska livsmedel, samt utbildning om mat och miljö. Rapporten beskriver personalens uppfattningar om hur 7-miljonersprojektet fungerat och analyserar hinder och möjligheter.sv
dc.format.extent46 ssv
dc.language.isoswesv
dc.relation.ispartofseriesCFK-rapportsv
dc.relation.ispartofseries2007:03sv
dc.titleMer ekomat i storköken? Utvärdering av 7-miljonersprojektet i Västra Götalandsregionens storköksv
dc.typeTextsv
dc.type.svepreportsv
dc.contributor.organizationCentrum för konsumtionsvetenskapsv


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record