dc.contributor.author | Thynell, Amanda | |
dc.contributor.author | Björnfot, Johanna | |
dc.date.accessioned | 2013-09-27T11:53:14Z | |
dc.date.available | 2013-09-27T11:53:14Z | |
dc.date.issued | 2013-09-27 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/34083 | |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.subject | CSR | sv |
dc.subject | Consumer social responsibility | sv |
dc.subject | grön marknadsföring | sv |
dc.subject | värdeskapande för kund | sv |
dc.subject | hållbarhet | sv |
dc.subject | konsumetbeteende | sv |
dc.title | IKEA Foods hållbarhetsarbete -om och hur CSR-aktiviteter kan skapa kundvärde inom IKEA Food | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Business Administration | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen | swe |
dc.type.degree | Student essay | |