dc.contributor.author | Johansson, Lisa | |
dc.contributor.author | Jansson Högberg, Frida | |
dc.date.accessioned | 2014-09-16T09:34:20Z | |
dc.date.available | 2014-09-16T09:34:20Z | |
dc.date.issued | 2014-09-16 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/36898 | |
dc.description.abstract | Sedan 2008 har regeringen lagt över en miljard kronor på satsningen Sverige - det nya matlandet. Satsningen ska lyfta svensk mat till samma internationella höjder som den franska och italienska i en tid då svensk livsmedelsproduktion går på knäna. Till sin hjälp har landsbygdsministern ett expertråd som ska vägleda skutan i rätt riktning. Men kritiken har varit hård. Oppositionen kallar det för ett PR-jippo och andra ironiskt för Pratlandet. Är Matlandet verkligen räddningen för svensk livsmedelsproduktion eller ett forum för inbördes beundran mellan lyxkrögare och kändiskockar? | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | Examensarbete | sv |
dc.relation.ispartofseries | V14-3 | sv |
dc.title | Sverige - matlandet som drunknar i champagnen | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | H1 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/JMG - Journalism and Mass Communication | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/JMG - Inst f journalistik och masskomm | swe |
dc.type.degree | Student essay | |