dc.contributor.editor | Bergström, Kerstin | |
dc.contributor.editor | Jonsson, Inger M | |
dc.contributor.editor | Prell, Hillevi | |
dc.contributor.editor | Wernersson, Inga | |
dc.contributor.editor | Åberg, Helena | |
dc.date.accessioned | 2015-05-19T07:11:23Z | |
dc.date.available | 2015-05-19T07:11:23Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/39007 | |
dc.format.extent | 260 | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | ISNN 1654-1634 | sv |
dc.relation.ispartofseries | 2015:1 | sv |
dc.title | Mat är mer än mat. Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider | sv |
dc.type | Text | sv |
dc.type.svep | book | sv |
dc.contributor.organization | Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap/University of Gothenburg, Department of food and nutrition, and sport science | sv |
art.description.project | Vänbok till Marianne Pipping Ekström | |