Innovationens ramar - en kvalitativ intervjustudie i kreativitetens begränsning och dess inverkan för grönare restaurangmenyer
dc.contributor.author | Nordh, Emelie | |
dc.date.accessioned | 2015-06-23T08:22:29Z | |
dc.date.available | 2015-06-23T08:22:29Z | |
dc.date.issued | 2015-06-23 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/39477 | |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.subject | Vegetarisk mat | sv |
dc.subject | Restaurang | sv |
dc.subject | Utbud | sv |
dc.subject | Kreativitet | sv |
dc.subject | Erfarenheter | sv |
dc.subject | Normer | sv |
dc.subject | Kockar | sv |
dc.subject | Restaurangbranchsen | sv |
dc.title | Innovationens ramar - en kvalitativ intervjustudie i kreativitetens begränsning och dess inverkan för grönare restaurangmenyer | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Business Administration | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen | swe |
dc.type.degree | Student essay |