Hur företag arbetar för att skapa hållbar konsumtion
dc.contributor.author | Byström, Max | |
dc.contributor.author | Gärdhagen, Fredrik | |
dc.date.accessioned | 2020-02-21T10:12:13Z | |
dc.date.available | 2020-02-21T10:12:13Z | |
dc.date.issued | 2020-02-21 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/63424 | |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.subject | Hållbar konsumtion | sv |
dc.subject | Konsumentpåverkan | sv |
dc.subject | Marknadsföring | sv |
dc.subject | Detaljhandel | sv |
dc.title | Hur företag arbetar för att skapa hållbar konsumtion | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Business Administration | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen | swe |
dc.type.degree | Student essay |