Show simple item record

dc.contributor.authorThuve, Mikaela
dc.date.accessioned2020-08-05T13:01:03Z
dc.date.available2020-08-05T13:01:03Z
dc.date.issued2020-08-05
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/66017
dc.descriptionKandidatuppsats 15 hp Program: Hälsopromotion och kostvetenskap Nivå: Grundnivå Handledare: Christina Berg Examinator: Agneta Sjöberg Antal sidor: 25 (inklusive bilagor) Termin/år: Vt2020sv
dc.language.isoswesv
dc.subjectKosttillskottsv
dc.subjectKostsv
dc.subjectLevnadsvanorsv
dc.titleKonsumtion av kosttillskottsv
dc.title.alternativeEn kartläggning av kosttillskottskonsumtion och påverkande faktorer.sv
dc.typeText
dc.setspec.uppsokSocialBehaviourLaw
dc.type.uppsokM2
dc.contributor.departmentUniversity of Gothenburg/Department of Food and Nutrition, and Sport Scienceeng
dc.contributor.departmentGöteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapswe
dc.type.degreeStudent essay


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record