dc.contributor.author | Thuve, Mikaela | |
dc.date.accessioned | 2020-08-05T13:01:03Z | |
dc.date.available | 2020-08-05T13:01:03Z | |
dc.date.issued | 2020-08-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/66017 | |
dc.description | Kandidatuppsats 15 hp
Program: Hälsopromotion och kostvetenskap
Nivå: Grundnivå
Handledare: Christina Berg
Examinator: Agneta Sjöberg
Antal sidor: 25 (inklusive bilagor)
Termin/år: Vt2020 | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.subject | Kosttillskott | sv |
dc.subject | Kost | sv |
dc.subject | Levnadsvanor | sv |
dc.title | Konsumtion av kosttillskott | sv |
dc.title.alternative | En kartläggning av kosttillskottskonsumtion och påverkande faktorer. | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Food and Nutrition, and Sport Science | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap | swe |
dc.type.degree | Student essay | |