Närproducerad mat - trenden som ger dig mening. En studie om konsumentpraktik och rutinmässigt beteende
dc.contributor.author | Österman, Clara | |
dc.contributor.author | Bernström, Sofie | |
dc.date.accessioned | 2020-09-18T12:53:10Z | |
dc.date.available | 2020-09-18T12:53:10Z | |
dc.date.issued | 2020-09-18 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/66550 | |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.title | Närproducerad mat - trenden som ger dig mening. En studie om konsumentpraktik och rutinmässigt beteende | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Business Administration | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Företagsekonomiska institutionen | swe |
dc.type.degree | Student essay |