• English
    • svenska
  • English 
    • English
    • svenska
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Gothenburg University Library / Göteborgs universitetsbibliotek
  • Vårdalinstitutet
  • Tematiska rum
  • View Item
  •   Home
  • Gothenburg University Library / Göteborgs universitetsbibliotek
  • Vårdalinstitutet
  • Tematiska rum
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Om mat och dysfagi

Abstract
För den som har ät- och sväljsvårigheter, dysfagi, är risken stor att drabbas av näringsbrist, avmagring och luftvägskomplikationer. Flera hundratusen människor i Sverige har någon form av dysfagi, något som för de flesta innebär ett socialt, fysiskt och psykiskt lidande. Än värre är lidandet när de möter människor inom vården som inte känner till vad dysfagi är och vilka möjligheter som står till buds för att lindra besvären.
Publisher
Vårdalinstitutets Tematiska rum Näring och Ätande
URI
http://hdl.handle.net/2077/18797
Collections
  • Tematiska rum
View/Open
gupea_2077_18797_1.pdf (120Kb)
Date
2005
Author
Tibbling Grahn, Lita
Publication type
article, other scientific
Series/Report no.
Tematiska rum
Näring och ätande
Language
swe
Metadata
Show full item record

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV