• English
    • svenska
  • svenska 
    • English
    • svenska
  • Logga in
Redigera dokument 
  •   Startsida
  • Gothenburg University Library / Göteborgs universitetsbibliotek
  • Vårdalinstitutet
  • Tematiska rum
  • Redigera dokument
  •   Startsida
  • Gothenburg University Library / Göteborgs universitetsbibliotek
  • Vårdalinstitutet
  • Tematiska rum
  • Redigera dokument
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Om mat och dysfagi

Sammanfattning
För den som har ät- och sväljsvårigheter, dysfagi, är risken stor att drabbas av näringsbrist, avmagring och luftvägskomplikationer. Flera hundratusen människor i Sverige har någon form av dysfagi, något som för de flesta innebär ett socialt, fysiskt och psykiskt lidande. Än värre är lidandet när de möter människor inom vården som inte känner till vad dysfagi är och vilka möjligheter som står till buds för att lindra besvären.
Utgivare
Vårdalinstitutets Tematiska rum Näring och Ätande
URL:
http://hdl.handle.net/2077/18797
Samlingar
  • Tematiska rum
Fil(er)
gupea_2077_18797_1.pdf (120Kb)
Datum
2005
Författare
Tibbling Grahn, Lita
Publikationstyp
article, other scientific
Serie/rapportnr.
Tematiska rum
Näring och ätande
Språk
swe
Metadata
Visa fullständig post

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV
 

 

Visa

VisaSamlingarI datumordningFörfattareTitlarNyckelordDenna samlingI datumordningFörfattareTitlarNyckelord

Mitt konto

Logga inRegistrera dig

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV