dc.contributor.author | Heikkilä, Hanna | |
dc.contributor.author | Svensson, Åsa | |
dc.date.accessioned | 2010-08-18T11:26:53Z | |
dc.date.available | 2010-08-18T11:26:53Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.issn | 1653-7491 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/23174 | |
dc.description.abstract | Utvärderingen gäller Västra Götalandsregionens insatser i det så kallade
7-miljonersprojektet för att öka andelen ekologiska livsmedel i de egna
verksamheterna. Projektet som löpte 2002 - 2006 innebar främst att storköken
på sjukhus, folkhögskolor, naturbruksgymnasier med flera fick ersättning för
merkostnader vid inköp av ekologiska livsmedel, samt utbildning om mat och
miljö. Rapporten beskriver personalens uppfattningar om hur 7-miljonersprojektet
fungerat och analyserar hinder och möjligheter. | sv |
dc.format.extent | 46 s | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | CFK-rapport | sv |
dc.relation.ispartofseries | 2007:03 | sv |
dc.title | Mer ekomat i storköken? Utvärdering av 7-miljonersprojektet i Västra Götalandsregionens storkök | sv |
dc.type | Text | sv |
dc.type.svep | report | sv |
dc.contributor.organization | Centrum för konsumtionsvetenskap | sv |