• English
    • svenska
  • svenska 
    • English
    • svenska
  • Logga in
Redigera dokument 
  •   Startsida
  • School of Business, Economics and Law / Handelshögskolan
  • CFK Centre for Consumer Science / Centrum för konsumtionsvetenskap
  • CFK-rapport
  • Redigera dokument
  •   Startsida
  • School of Business, Economics and Law / Handelshögskolan
  • CFK Centre for Consumer Science / Centrum för konsumtionsvetenskap
  • CFK-rapport
  • Redigera dokument
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Mer ekomat i storköken? Utvärdering av 7-miljonersprojektet i Västra Götalandsregionens storkök

Sammanfattning
Utvärderingen gäller Västra Götalandsregionens insatser i det så kallade 7-miljonersprojektet för att öka andelen ekologiska livsmedel i de egna verksamheterna. Projektet som löpte 2002 - 2006 innebar främst att storköken på sjukhus, folkhögskolor, naturbruksgymnasier med flera fick ersättning för merkostnader vid inköp av ekologiska livsmedel, samt utbildning om mat och miljö. Rapporten beskriver personalens uppfattningar om hur 7-miljonersprojektet fungerat och analyserar hinder och möjligheter.
URL:
http://hdl.handle.net/2077/23174
Samlingar
  • CFK-rapport
Fil(er)
gupea_2077_23174_1.pdf (532.2Kb)
Datum
2007
Författare
Heikkilä, Hanna
Svensson, Åsa
Publikationstyp
report
ISSN
1653-7491
Serie/rapportnr.
CFK-rapport
2007:03
Språk
swe
Metadata
Visa fullständig post

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV
 

 

Visa

VisaSamlingarI datumordningFörfattareTitlarNyckelordDenna samlingI datumordningFörfattareTitlarNyckelord

Mitt konto

Logga inRegistrera dig

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV