Mer ekomat i storköken? Utvärdering av 7-miljonersprojektet i Västra Götalandsregionens storkök
Sammanfattning
Utvärderingen gäller Västra Götalandsregionens insatser i det så kallade
7-miljonersprojektet för att öka andelen ekologiska livsmedel i de egna
verksamheterna. Projektet som löpte 2002 - 2006 innebar främst att storköken
på sjukhus, folkhögskolor, naturbruksgymnasier med flera fick ersättning för
merkostnader vid inköp av ekologiska livsmedel, samt utbildning om mat och
miljö. Rapporten beskriver personalens uppfattningar om hur 7-miljonersprojektet
fungerat och analyserar hinder och möjligheter.
Samlingar
Fil(er)
Datum
2007Författare
Heikkilä, Hanna
Svensson, Åsa
Publikationstyp
report
ISSN
1653-7491
Serie/rapportnr.
CFK-rapport
2007:03
Språk
swe