dc.contributor.author | Smoler, Abraham | |
dc.date.accessioned | 2012-10-03T10:24:21Z | |
dc.date.available | 2012-10-03T10:24:21Z | |
dc.date.issued | 2012-10-03 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/30516 | |
dc.description.abstract | Det finns många faktorer som påverkar den offentliga skolmåltidsverksamheten. Råvaror, mat och hälsa, lokaler och utrustning, produktionsmetoder och produktionssystem, matsedelspla-nering, service, organisation och organisering samt lagar och regler är några faktorer som på-verkar dessa verksamheter. Påverkan sker både på kökspersonalens arbetsvillkor och också på sättet att organisera måltidsverksamhetens drift. Denna studie syftar till att undersöka köks-personalens medvetenhet kring ovannämnda faktorer. För detta ändamål har en kvalitativ undersökning gjorts med hjälp av telefonintervjuer. Sammanlagt intervjuades fem skolköks-medarbetare. Resultatet av intervjuerna antyder att kökspersonalen kan ha en bristande med-vetenhet kring faktorer som påverkar skolmåltidsverksamheterna, detta kan eventuellt be-gränsa måltidsverksamheterna till att utvecklas på ett effektivt sätt. | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | Kostekonomprogram med inriktning mot ledarskap | sv |
dc.relation.ispartofseries | VT 2011 | sv |
dc.subject | Skolmåltidsverksamhet | sv |
dc.subject | medvetenhet | sv |
dc.subject | faktorer | sv |
dc.subject | påverkan | sv |
dc.subject | kökspersonal | sv |
dc.title | Kökspersonalens medvetenhet kring faktorer som påverkar den offentliga skolmåltidsverksamheten | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Food and Nutrition, and Sport Science | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap | swe |
dc.type.degree | Student essay | |