Show simple item record

dc.contributor.authorAgaev, Ernesto
dc.date.accessioned2014-06-25T08:57:28Z
dc.date.available2014-06-25T08:57:28Z
dc.date.issued2014-06-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/36123
dc.description.abstractArbetet behandlar kontrollsystemen hos måltidsindustrin i Ryssland. Det är av intresse för mig eftersom jag ursprungligen kommer från Ryssland och har nu gått igenom en restaurangmanagerutbildning i Sverige. Det är intressant studera hur kontrollsystemet ser ut i ett annat land. Det kan vara intressant för någon som skulle vilja arbeta inom ryska livsmedelsindustrin eller den som intresserad i att genomföra en djupare studie kring ryska kontrollsystem. Arbetet berör organisationer som utför kontrollen inom måltidsindustrin i Ryssland och beskriver dess funktioner och regelverk. Informationen är hämtad genom kvalitativa intervjuer som genomfördes i Ryssland under en vårmånad 2014. Undersökningen visar att respondenterna anser att det finns ett mycket välutvecklat och strukturerat kontrollsystem som över tid har utvecklats självständigt och idag utvecklas vidare i samarbete med internationella organisationer och i enlighet med internationella standarder.sv
dc.language.isoswesv
dc.relation.ispartofseriesRestaurangmanager programmetsv
dc.relation.ispartofseriesVT 14sv
dc.subjectLivsmedelskontrollsv
dc.subjectRysslandsv
dc.subjectmåltidsindustrisv
dc.subjectprivat sektorsv
dc.subjectoffentlig sektorsv
dc.titleKvalitetskontrollsystem hos måltidsindustrin i Rysslandsv
dc.typeText
dc.setspec.uppsokSocialBehaviourLaw
dc.type.uppsokM2
dc.contributor.departmentUniversity of Gothenburg/Department of Food and Nutrition, and Sport Scienceeng
dc.contributor.departmentGöteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskapswe
dc.type.degreeStudent essay


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record