dc.contributor.author | Agaev, Ernesto | |
dc.date.accessioned | 2014-06-25T08:57:28Z | |
dc.date.available | 2014-06-25T08:57:28Z | |
dc.date.issued | 2014-06-25 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/36123 | |
dc.description.abstract | Arbetet behandlar kontrollsystemen hos måltidsindustrin i Ryssland. Det är av intresse för mig eftersom jag ursprungligen kommer från Ryssland och har nu gått igenom en restaurangmanagerutbildning i Sverige. Det är intressant studera hur kontrollsystemet ser ut i ett annat land. Det kan vara intressant för någon som skulle vilja arbeta inom ryska livsmedelsindustrin eller den som intresserad i att genomföra en djupare studie kring ryska kontrollsystem. Arbetet berör organisationer som utför kontrollen inom måltidsindustrin i Ryssland och beskriver dess funktioner och regelverk. Informationen är hämtad genom kvalitativa intervjuer som genomfördes i Ryssland under en vårmånad 2014. Undersökningen visar att respondenterna anser att det finns ett mycket välutvecklat och strukturerat kontrollsystem som över tid har utvecklats självständigt och idag utvecklas vidare i samarbete med internationella organisationer och i enlighet med internationella standarder. | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | Restaurangmanager programmet | sv |
dc.relation.ispartofseries | VT 14 | sv |
dc.subject | Livsmedelskontroll | sv |
dc.subject | Ryssland | sv |
dc.subject | måltidsindustri | sv |
dc.subject | privat sektor | sv |
dc.subject | offentlig sektor | sv |
dc.title | Kvalitetskontrollsystem hos måltidsindustrin i Ryssland | sv |
dc.type | Text | |
dc.setspec.uppsok | SocialBehaviourLaw | |
dc.type.uppsok | M2 | |
dc.contributor.department | University of Gothenburg/Department of Food and Nutrition, and Sport Science | eng |
dc.contributor.department | Göteborgs universitet/Institutionen för kost- och idrottsvetenskap | swe |
dc.type.degree | Student essay | |