dc.contributor.editor | Pipping Ekström, Marianne | |
dc.contributor.editor | Åberg, Helena | |
dc.contributor.editor | Bergström, Kerstin | |
dc.contributor.editor | Prell, Hillevi | |
dc.date.accessioned | 2015-11-02T13:50:39Z | |
dc.date.available | 2015-11-02T13:50:39Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.isbn | 9789197678414 | |
dc.identifier.issn | 1654-1634 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/40986 | |
dc.description | Festskrift till Helena Shanahan | sv |
dc.description.abstract | Vi har valt att kalla boken Hushållsvetenskap & Co. Med denna titel vill vi
poängtera det hushållsvetenskapliga perspektivet, som Helena så energiskt drivit.
Med & Co vill vi visa på att hushållsvetenskap har många samarbetspartners.
Några av dessa kommer till tals i boken.
I boken finns flera exempel på historisk framväxt | sv |
dc.format.extent | 200 s | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.publisher | Göteborgs universitet | sv |
dc.relation.ispartofseries | MHM rapporter | sv |
dc.relation.ispartofseries | 39 | sv |
dc.subject | hushållsvetenskap | sv |
dc.subject | Resurshushållning | sv |
dc.subject | mat | sv |
dc.subject | måltider | sv |
dc.title | Hushållsvetenskap & Co | sv |
dc.type | Text | sv |
dc.type.svep | book | sv |
dc.contributor.organization | Institutionen för mat, hälsa och miljö | sv |