dc.contributor.author | Bergström, Kerstin | |
dc.contributor.author | Rosengren, Barbara | |
dc.date.accessioned | 2016-08-19T08:43:58Z | |
dc.date.available | 2016-08-19T08:43:58Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.issn | 1654-1634 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/46104 | |
dc.format.extent | 136 s. | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.relation.ispartofseries | Kostvetenskap | sv |
dc.relation.ispartofseries | 2016:1 | sv |
dc.subject | kost- och idrottsvetenskap | sv |
dc.subject | storhushåll och restauranger | sv |
dc.subject | livsmedelsmikrobiologi | sv |
dc.title | SVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi. | sv |
dc.type | Text | sv |
dc.type.svep | book | sv |
dc.contributor.organization | Göteborgs universitet, Institutionen för kost- och idrottsvetenskap | sv |