• English
    • svenska
  • English 
    • English
    • svenska
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • View Item
  •   Home
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

SVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.

URI
http://hdl.handle.net/2077/46104
Collections
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
View/Open
Fulltext (1.410Mb)
Date
2016
Author
Bergström, Kerstin
Rosengren, Barbara
Keywords
kost- och idrottsvetenskap
storhushåll och restauranger
livsmedelsmikrobiologi
Publication type
book
ISSN
1654-1634
Series/Report no.
Kostvetenskap
2016:1
Language
swe
Metadata
Show full item record

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV