Visa enkel post

dc.contributor.authorFredriksson, Linda
dc.contributor.authorKajbrink, Unnie
dc.date.accessioned2005-06-10T12:17:00Z
dc.date.available2005-06-10T12:17:00Z
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/93
dc.description.abstractSyftet med studien var att kartlägga, diagnostisera samt ge förslag till förbättringar av introduktionen för nyanställda på Arla Foods Göteborg. Studien bestod av två delar, dels intervjuer med två personalansvariga, och dels intervjuer med medarbetare på Arla Foods Göteborg. Resultatet visade att det saknas ett gemensamt synsätt för hur introduktionen för nyanställda genomförs. Introduktionen varierade både inom, men främst mellan avdelningar. Gemensamt för respondenterna som var mest nöjda med sin introduktion var att de fått ett bra första intryck, deras avdelningar hade låg personalomsättning och de hade haft ett väl fungerande fadderskap. Studien påvisade att det finns goda förutsättningar att lyckas skapa en samlad och gemensam introduktion. Detta borde ske genom samverkan, då introduktionen redan fungerade tillfredsställande på vissa avdelningar.eng
dc.format.extent571774 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isosveng
dc.subjectintroduktioneng
dc.subjectnyanställdaeng
dc.titleIntroduktionen för nyanställda på Arla Foods Göteborg - Hur fungerar introduktionen och hur kan den förbättras?eng
dc.typeStudent Paper Ceng
dc.setspec.uppsokSocialBehaviourLaweng
dc.type.uppsokCswe
dc.contributor.departmentGöteborgs universitet/Programmet för personal- och arbetslivsfrågorswe


Filer under denna titel

Thumbnail

Dokumentet tillhör följande samling(ar)

Visa enkel post