Visa enkel post

dc.contributor.authorTibbling Grahn, Lita
dc.date.accessioned2008-12-02T14:47:41Z
dc.date.available2008-12-02T14:47:41Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2077/18797
dc.description.abstractFör den som har ät- och sväljsvårigheter, dysfagi, är risken stor att drabbas av näringsbrist, avmagring och luftvägskomplikationer. Flera hundratusen människor i Sverige har någon form av dysfagi, något som för de flesta innebär ett socialt, fysiskt och psykiskt lidande. Än värre är lidandet när de möter människor inom vården som inte känner till vad dysfagi är och vilka möjligheter som står till buds för att lindra besvären.en
dc.language.isosween
dc.publisherVårdalinstitutets Tematiska rum Näring och Ätandeen
dc.relation.ispartofseriesTematiska rumen
dc.relation.ispartofseriesNäring och ätandeen
dc.titleOm mat och dysfagien
dc.typeTexten
dc.type.sveparticle, other scientificen


Filer under denna titel

Thumbnail

Dokumentet tillhör följande samling(ar)

Visa enkel post