• English
    • svenska
  • svenska 
    • English
    • svenska
  • Logga in
Redigera dokument 
  •   Startsida
  • Sahlgrenska Academy / Sahlgrenska akademin
  • Institute of Medicine / Institutionen för medicin
  • Occupational and Environmental Medicine / Arbets- och miljömedicin
  • Rapporter AMM GU (2010-)
  • Redigera dokument
  •   Startsida
  • Sahlgrenska Academy / Sahlgrenska akademin
  • Institute of Medicine / Institutionen för medicin
  • Occupational and Environmental Medicine / Arbets- och miljömedicin
  • Rapporter AMM GU (2010-)
  • Redigera dokument
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Högre säkerhet i livsmedelsindustrin. Ett interventionsprojekt för bättre säkerhetsklimat

Utgivare
Göteborgs universitet, Sahlgrenska akademin, Medicinska institutionen, Avd för Samhällsmedicin och folkhälsa, Enh för Arbets- och miljömedicin
URL:
http://hdl.handle.net/2077/37291
Samlingar
  • Rapporter AMM GU (2010-)
Fil(er)
Full rapport (1.492Mb)
Datum
2011-02
Författare
Törner, Marianne
Eklöf, Mats
Pousette, Anders
Stave, Christina
Nyckelord
Livsmedelsindustrin
Säkerhet
säkerhetsklimat
interventionsprojekt
Publikationstyp
report
ISBN
978-91-86863-00-5
Serie/rapportnr.
Rapportserie AMM
2011:5
Språk
swe
Metadata
Visa fullständig post

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV
 

 

Visa

VisaSamlingarI datumordningFörfattareTitlarNyckelordDenna samlingI datumordningFörfattareTitlarNyckelord

Mitt konto

Logga inRegistrera dig

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV