dc.contributor.author | Törner, Marianne | |
dc.contributor.author | Eklöf, Mats | |
dc.contributor.author | Pousette, Anders | |
dc.contributor.author | Stave, Christina | |
dc.date.accessioned | 2014-10-30T14:46:00Z | |
dc.date.available | 2014-10-30T14:46:00Z | |
dc.date.issued | 2011-02 | |
dc.identifier.isbn | 978-91-86863-00-5 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2077/37291 | |
dc.format.extent | 158 | sv |
dc.language.iso | swe | sv |
dc.publisher | Göteborgs universitet, Sahlgrenska akademin, Medicinska institutionen, Avd för Samhällsmedicin och folkhälsa, Enh för Arbets- och miljömedicin | sv |
dc.relation.ispartofseries | Rapportserie AMM | sv |
dc.relation.ispartofseries | 2011:5 | sv |
dc.subject | Livsmedelsindustrin | sv |
dc.subject | Säkerhet | sv |
dc.subject | säkerhetsklimat | sv |
dc.subject | interventionsprojekt | sv |
dc.title | Högre säkerhet i livsmedelsindustrin. Ett interventionsprojekt för bättre säkerhetsklimat | sv |
dc.type | Text | sv |
dc.type.svep | report | sv |