• English
    • svenska
  • svenska 
    • English
    • svenska
  • Logga in
Redigera dokument 
  •   Startsida
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • Redigera dokument
  •   Startsida
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • Redigera dokument
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Mat är mer än mat. Samhällsvetenskapliga perspektiv på mat och måltider

Beskrivning av projektet
Vänbok till Marianne Pipping Ekström
URL:
http://hdl.handle.net/2077/39007
Samlingar
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
Fil(er)
gupea_2077_39007_2.pdf (5.700Mb)
Datum
2015
Redaktör
Bergström, Kerstin
Jonsson, Inger M
Prell, Hillevi
Wernersson, Inga
Åberg, Helena
Publikationstyp
book
Serie/rapportnr.
ISNN 1654-1634
2015:1
Språk
swe
Metadata
Visa fullständig post

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV
 

 

Visa

VisaSamlingarI datumordningFörfattareTitlarNyckelordDenna samlingI datumordningFörfattareTitlarNyckelord

Mitt konto

Logga inRegistrera dig

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV