• English
    • svenska
  • svenska 
    • English
    • svenska
  • Logga in
Redigera dokument 
  •   Startsida
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • Redigera dokument
  •   Startsida
  • Faculty of Education / Utbildningsvetenskapliga fakulteten
  • Department of Food and Nutrition, and Sport Science / Institutionen för kost- och idrottsvetenskap(2010-)
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
  • Redigera dokument
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

SVENSK MÅLTIDSSERVICE. Storhushåll och restauranger. Livsmedelsmikrobiologi.

URL:
http://hdl.handle.net/2077/46104
Samlingar
  • Books / Böcker (Dept of Food and Nutrition, and Sport Science / Inst för kost- och idrottsvetenskap)
Fil(er)
Fulltext (1.410Mb)
Datum
2016
Författare
Bergström, Kerstin
Rosengren, Barbara
Nyckelord
kost- och idrottsvetenskap
storhushåll och restauranger
livsmedelsmikrobiologi
Publikationstyp
book
ISSN
1654-1634
Serie/rapportnr.
Kostvetenskap
2016:1
Språk
swe
Metadata
Visa fullständig post

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV
 

 

Visa

VisaSamlingarI datumordningFörfattareTitlarNyckelordDenna samlingI datumordningFörfattareTitlarNyckelord

Mitt konto

Logga inRegistrera dig

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
gup@ub.gu.se | Teknisk hjälp
Theme by 
Atmire NV