• English
    • svenska
  • English 
    • English
    • svenska
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Student essays / Studentuppsatser
  • Department of Business Administration / Företagsekonomiska institutionen
  • Kandidatuppsatser Företagsekonomiska institutionen
  • View Item
  •   Home
  • Student essays / Studentuppsatser
  • Department of Business Administration / Företagsekonomiska institutionen
  • Kandidatuppsatser Företagsekonomiska institutionen
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Innovationens ramar - en kvalitativ intervjustudie i kreativitetens begränsning och dess inverkan för grönare restaurangmenyer

Degree
Student essay
URI
http://hdl.handle.net/2077/39477
Collections
  • Kandidatuppsatser Företagsekonomiska institutionen
View/Open
gupea_2077_39477_1.pdf (1.109Mb)
Date
2015-06-23
Author
Nordh, Emelie
Keywords
Vegetarisk mat
Restaurang
Utbud
Kreativitet
Erfarenheter
Normer
Kockar
Restaurangbranchsen
Language
swe
Metadata
Show full item record

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV